Submit Property
From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP

TWINS BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Rate from $ 337 / Loan 6-15 years / 15% DP

TAFTALIDZE by NASTEL BUILDING INFO

Rate from $ 289 / Loan 5-10 years / $ 6.950 DP

GA 05 – BUILDING INFO

Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP

FLATIRON BUILDING INFO

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Your search results

TWINS BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP
1694/1, ,
add to favorites
1707
In construction

Available Units

Apartment in TWINS B2V1 ■ 699 sqf
Apartment in TWINS B2V1 ■ 699 sqf
Rate $ 576 / 15 years / $ 9.450 DP
Category: ,
Rooms: 2,
Baths: 2,
Size: 65 m2
Apartment in TWINS B2V1 ■ 818 sqf
Apartment in TWINS B2V1 ■ 818 sqf
Rate $ 660 / 15 years / $ 11289 DP
Category: ,
Rooms: 2,
Baths: 1,
Size: 76 m2

Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација станува свесна за својата моќ, вложува и создава како во својот живот, така и во својата животна средина.

Во денешно време треба да поседувате силен  дух за да можете да го живеете животот по свои правила, а во денешната урбана џунгла, ставот е сè. Ставот е TWINS!

Внимателно ја избравме локацијата на нашиот нов станбен објект TWINS, поделен во две единици, создадени да обединат единствен и модерен објект.  Со цврстата и индустриска форма Twins се издвојува од толпата на класични и сиви градби.

Одличен дом за луѓе кои сакаат да се рекреираат и спортуваат и го зајакнуваат својот дух, вложуваат во своето здравје, кондиција, го бистрат умот и го минимизираат секојдневниот стрес.

Лоциран на само минута од најдобрите рекреативни центри – базенот Карпош, спортскиот центар Борис Трајковски, кејот на Вардар, тениските игралишта на Александар Палас – Тwins со околу 7.000 метри квадратни ја краси најзелената општина во Скопје.

Од авантуристичка до „кежуал“ варијанта, од релаксирачки до прогресивни, Twins е создаден од еднособни, двособни, трособни и четворособни станови со квадратури од 36 до 76 метри квадратни со само една визуелна мисија – автентичност и релаксација.

Откријте ги вистинските бои на животот.

Бидете дел од колективно здрава средина и разбудете го Вашето подобрено јас, Вашиот близнак.

ДЕТАЛИ ЗА ЗГРАДАТА

Локација: ул. „1694/1“, Општина Карпош
Станбен простор: Зграда 1: 2.955 m2 // Зграда 2: 2.117 m2
Деловен простор: Зграда 2: 286 m2
Број на станови Зграда 1: 56 станови // Зграда 2: 36 станови
Паркинг места: 88

Address: 1694/1
City:
Zip: 1000
Country: Macedonia (FYROM)
Property Id : 19228
Price: From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP
Property Size: 5,067 m2
Property Lot Size: 2,000 m2
Structure Type: Brick
Floors No: 1
back yard
balcony
laundry
doorman
storage
Roof Deck
KAT 1
KAT 1
KAT 2
KAT 2
KAT 3
KAT 3
KAT 4
KAT 4
KAT 5
KAT 5
KAT 6 roof
KAT 6 roof

Compare properties

Similar Listings

new offer

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP
БИСИ ДООЕЛ, започнува со новиот проект на ТОП локација во најубавата населба во Скопје. Во Тафталиџе 1, во центарот [more]
БИСИ ДООЕЛ, започнува со новиот проект на ТОП локација во најубавата населба во Скопје. Во Тафталиџе 1, во центарот [more]
8,000 m2full info

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP
Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и хармонија. Светски тренд [more]
Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и хармонија. Светски тренд [more]
new offer

TAFTALIDZE by NASTEL BUILDING INFO

Rate from $ 337 / Loan 6-15 years / 15% DP
Former high end beach home converted to Class “A” office space. 2519 sq ft complete with three and 1/2 baths. Large [more]
Former high end beach home converted to Class “A” office space. 2519 sq ft complete with three and 1/2 baths. Large [more]

ELENA LUKA HOME

Construction buildings
+389 2 3103 816
+389 71 346 194
contact@elenalukahome.com

Contact Me