Submit Property
From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP

TWINS BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Rate from $ 337 / Loan 6-15 years / 15% DP

TAFTALIDZE by NASTEL BUILDING INFO

Rate from $ 289 / Loan 5-10 years / $ 6.950 DP

GA 05 – BUILDING INFO

Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP

FLATIRON BUILDING INFO

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Your search results

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP
add to favorites
1763
Video

Available Units

TIP A Kompleks VETRILO
TIP A Kompleks VETRILO
Monthly $ 440 / Loan 10 years + $ 8.890 DP
Category: , ,
Rooms: 3,
Baths: 2.5,
Size: 120 m2

Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и хармонија. Светски тренд е да се живее надвор од урбаната џунгла. Скопје е еден од најзагадените градови во Европа, затоа се поголем број на Скопјани се решаваат да живеат на падините на Водно или неговата околина. Градското јадро е сè повеќе урбанизирано, пренатрупано, каде речиси и да нема паркови и шеталишта, луѓето бараат место за живеење каде ќе има почист и посвеж воздух, каде ќе можат почесто да го минуваат времето надвор и да бидат вклучени во некаква физичка активност.

Големата загаденост, секојдневниот стрес влијаат луѓето се повеќе да сакаат да живеат подалеку од градската гужва, во чиста еколошка средина, и со тоа да го заштитат сопственото здравје, кое е најголемиот луксуз денес. Мирот и хармонијата се бесценети! Дополнително цените по станбен квадрат се многу пониски надвор од централното градско јадро што е мотив плус семејствата сериозно да размислуваат за дом во природа. А, ако домот е оддалечен само 6,5 км од центарот на Скопје, во незагадена средина, тогаш семејната приказна може да започне.

Спецификации на Комплекс Ветрило

Објектот има статика која е сеизмички проверена и одобрена од Институтот за сеизмологија во Скопје, како и перфектна звучна и термичкаизолација што објектот го става во категорија на високо енергетско ефикасни објекти.

Објектите се со висока енергетска ефикасност:

 • малтер 3 цм,термо блокови Нова Слога Ресен 25 цм и изолација стиропор на фасада од 8 цм и кровна изолација камена волна од 15цм;
 • централно греење и ладење со топлотни пумпи со фенкојлерски ситем на струја со економична исплатливост и техничка топла вода;
 • ПВЦ прозори со високо енергетски фактор- 6 коморен 3 дихтунт гуми;
 • блиндор врати;
 • под цементна кошулица, изолација ХПС 3цм и  трослоен  пархет;
 • купатила опремени со санитарија и плочки со прва класа ходник и кујна со плочки
 • електрична инсталација со штекери, прекидачи без сијалици;
 • внатрешни ѕидови со глетовање и поликолор;
 • уреден паркинг простор со бекатон плочки;
 • дворна површина со зеленило;
 • ограда околу целиот комплекс и посебно околу секоја куќа;
 • кровна тераса  уредена со изолација.

Со доплата можно е доуредување на:

 • проодна кровна тераса;
 • изградба на базент со димензии 3м х 4м;
 • настрешница (дрвена пергола) 2.5м х 1.5м во дворна површина.
City:
Country: Macedonia (FYROM)
Property Id : 19183
Price: Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP
Year Built: 2017
Structure Type: Brick
Floors No: 1
pool
balcony
doorman
private space
recreation
TIP A
TIP A
TIP B
TIP B
TIP V
TIP V

Compare properties

Similar Listings

new offer

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP
БИСИ ДООЕЛ, започнува со новиот проект на ТОП локација во најубавата населба во Скопје. Во Тафталиџе 1, во центарот [more]
БИСИ ДООЕЛ, започнува со новиот проект на ТОП локација во најубавата населба во Скопје. Во Тафталиџе 1, во центарот [more]
8,000 m2full info
In construction

TWINS BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
5,067 m2full info
new offer

TAFTALIDZE by NASTEL BUILDING INFO

Rate from $ 337 / Loan 6-15 years / 15% DP
Former high end beach home converted to Class “A” office space. 2519 sq ft complete with three and 1/2 baths. Large [more]
Former high end beach home converted to Class “A” office space. 2519 sq ft complete with three and 1/2 baths. Large [more]

INTERSOFT

Construction
+389.2.322.7941
+389.78.393.639
info@intersoft.com.mk

Contact Me