Submit Property
From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP

TWINS BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Rate from $ 337 / Loan 6-15 years / 15% DP

TAFTALIDZE by NASTEL BUILDING INFO

Rate from $ 289 / Loan 5-10 years / $ 6.950 DP

GA 05 – BUILDING INFO

Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP

FLATIRON BUILDING INFO

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Your search results

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP
Londonska bb, ,
add to favorites
5200
new offer

БИСИ ДООЕЛ, започнува со новиот проект на ТОП локација во најубавата населба во Скопје.
Во Тафталиџе 1, во центарот на урбаниот Карпош, почнуваме со изградбата на новиот станбено-деловен комплекс БИСИ КАРПОШ.
Целиот објект ќе биде составен од 4 ламели со уникатна и ултра-модерна архитектура комплетно изведен со ПРЕМИУМ ГРАДБА во најбрз рок.
Вашиот ДОМ во најубавата зграда во Скопје.

Address: Londonska bb
City:
State/County:
Zip: 1000
Country: Macedonia (FYROM)
Property Id : 19261
Price: From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP
Property Size: 8,000 m2
Property Lot Size: 2,000 m2
Structure Type: Brick
Floors No: 1
deck
balcony
laundry
doorman
private space
storage

Compare properties

Similar Listings

In construction

TWINS BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
5,067 m2full info

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP
Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и хармонија. Светски тренд [more]
Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и хармонија. Светски тренд [more]
new offer

TAFTALIDZE by NASTEL BUILDING INFO

Rate from $ 337 / Loan 6-15 years / 15% DP
Former high end beach home converted to Class “A” office space. 2519 sq ft complete with three and 1/2 baths. Large [more]
Former high end beach home converted to Class “A” office space. 2519 sq ft complete with three and 1/2 baths. Large [more]

BISI

Construction
+389.70.410014
+389.70.410014
ivicamk@gmail.com

Contact Me