Submit Property
From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP

TWINS BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Rate from $ 337 / Loan 6-15 years / 15% DP

TAFTALIDZE by NASTEL BUILDING INFO

Rate from $ 289 / Loan 5-10 years / $ 6.950 DP

GA 05 – BUILDING INFO

Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP

FLATIRON BUILDING INFO

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Your search results

INTERSOFT

Construction | info@intersoft.com.mk

About Me

ИНТЕРСОФТ ЛТД ДОО Скопје е градежна компанија во приватна сопственост основана во 1998 година во Скопје. Компанија која за своите клиентите нуди комплетни решенија за пр

 

оектирање и изведба на објекти до фаза клуч на рака. По долгогодишното работење и стекнато искуство во сите сфери на г

 

радење, од идеја до конечна реализација на замислата, Интерсофт успешно се јавува како проектант и изведувач на сопствени објекти.

2016 беше година на: вложувања, труд и одлуки од круцијално значење за нашата работа. Година за остварување на долгорочно поставени цели, каде сето знаење и искуство е ставено во функција на остварување на проекти и соништа. Резултатот за нас е бесценет, а радоста и задоволството заедничка. За вас имаме објекти кои се модерно проектирани, со проверени материјали, од долгогодишни партнери со висок квалитет и целосно наш производ. Сега сме поблизу до вас, потпирајќи се на најновите истражувања на пазарот, кои не доближија до вашите потреби и желби и остварување на заеднички соништа.

Contact Me

Compare properties

My Listings

hot offer

TIP A Kompleks VETRILO

Monthly $ 440 / Loan 10 years + $ 8.890 DP
Големата загаденост, секојдневниот стрес влијаат луѓето се повеќе да сакаат да живеат подалеку од градската гужва, [more]
Големата загаденост, секојдневниот стрес влијаат луѓето се повеќе да сакаат да живеат подалеку од градската гужва, [more]
32.5 120 m2full info

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP
Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и хармонија. Светски тренд [more]
Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и хармонија. Светски тренд [more]