Submit Property
click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

$ 0 to $ 10,000

More Search Options

$ 0 to $ 1,500,000

More Search Options
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

$ 0 to $ 1,500,000

More Search Options
we found 0 results
Your search results

ELENA LUKA HOME

Construction buildings | contact@elenalukahome.com

About Me

Приказната за Elena Luka Home започна како резултат на потребата од уникатни градби, да се подобри визуелната естетика и квалитет на градбите како и на клиентите да им се понуди поинаква визија за нивното домување и да им се отворат богати можности за изборот на нивниот дом, неговиот квалитет, дизајн, архитектонско решение и ентериерот до најмали финеси.

Contact Me

Compare properties

My Listings

hot offer

Apartment in TWINS B2V1 ■ 699 sqf

Rate $ 576 / 15 years / $ 9.450 DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
22 65 m2full info
new offer

TOP SELLER Apartment in BUSINESS HOMES

Rate $ 595 / Loan 10 years / $ 8.864 DP
BUSINESS HOMES – perfect solutions for investment in Apartment. TOP SELLER – КАТ 6-9 – BUSINESS HOMES – [more]
BUSINESS HOMES – perfect solutions for investment in Apartment. TOP SELLER – КАТ 6-9 – BUSINESS HOMES – [more]
22 64 m2full info
Reserved

+SPACE Apartment in BUSINESS HOMES

Rate $ 667 / Loan 10 years / S 9.450 DP
BUSINESS HOMES – perfect solutions for investment in Apartment. + SPACE – КАТ 1-9 – BUSINESS HOMES Дневна соб [more]
BUSINESS HOMES – perfect solutions for investment in Apartment. + SPACE – КАТ 1-9 – BUSINESS HOMES Дневна соб [more]
11 71 m2full info

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP
Голема чест ни е да го најавиме и нашиот трет објект Business Homes во кој ќе обезбедиме високо квалитетни станови [more]
Голема чест ни е да го најавиме и нашиот трет објект Business Homes во кој ќе обезбедиме високо квалитетни станови [more]
8,451 m2full info

Apartment in TWINS B2V1 ■ 818 sqf

Rate $ 660 / 15 years / $ 11289 DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
21 76 m2full info
In construction

TWINS BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
5,067 m2full info
hot offer

Joy Apartment in BUSINESS HOMES

Only $ 49,000 / 375 Rate on 10 Years
BUSINESS HOMES – perfect solutions for investment in Apartment. JOY – КАТ 2-9 – BUSINESS HOMES Дневна соба / трпеза [more]
BUSINESS HOMES – perfect solutions for investment in Apartment. JOY – КАТ 2-9 – BUSINESS HOMES Дневна соба / трпеза [more]
11 43 m2full info