Submit Property
From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP

TWINS BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Rate from $ 337 / Loan 6-15 years / 15% DP

TAFTALIDZE by NASTEL BUILDING INFO

Rate from $ 289 / Loan 5-10 years / $ 6.950 DP

GA 05 – BUILDING INFO

Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP

FLATIRON BUILDING INFO

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Your search results

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP
Novoplanirana br. 8, ,
add to favorites
1300

Available Units

TOP SELLER Apartment in BUSINESS HOMES
TOP SELLER Apartment in BUSINESS HOMES
Rate $ 595 / Loan 10 years / $ 8.864 DP
Category: ,
Rooms: 2,
Baths: 2,
Size: 64 m2
Joy Apartment in BUSINESS HOMES
Joy Apartment in BUSINESS HOMES
Only $ 49,000 / 375 Rate on 10 Years
Category: ,
Rooms: 1,
Baths: 1,
Size: 43 m2
+SPACE Apartment in BUSINESS HOMES
+SPACE Apartment in BUSINESS HOMES
Rate $ 667 / Loan 10 years / S 9.450 DP
Category: ,
Rooms: 1,
Baths: 1,
Size: 71 m2

Голема чест ни е да го најавиме и нашиот трет објект Business Homes во кој ќе обезбедиме високо квалитетни станови со намалена енергетска потрошувачка кои ќе ви овозможат одличен ефективен бизнис простор и на тој начин ќе ја заокружиме приказната за #ELHome – #Ecohome станбено-деловниот комплекс.

Деловно-станбениот објект Business Homes совршено се вклопува во природното окружување на една од најубавите скопски населби при тоа оставајќи впечаток на моќ и елеганција уште на прв поглед благодарение на модерниот дизајн и претходните два објекта: Luxury Homes и Living Large и веќе испробаните и добро познати материјали со врвен квалитет со кој Elena Luka Home работи години наназад.

Исклучителната посветеност на нашата компанија како инвеститор се огледува во примената на квалитетната градба во склад со Европските стандарди, но и комфорот на кој нашата компанија обрна посебно внимание, овој пат и со деловен простор од дури на три нивоа кој плени со својата пространост и убавина како и неговото уредување со зелени кровови и површини уште од самата улица.

ЛОКАЦИЈА

Локацијата е во непосредна близина на Железничка станица Скопје. До локацијата се пристигнува со бул. „Фрањо Клуз“, за лицето на парцелата е кон „Новопланирана улица 8“. Градежната линија е поставена со ориентација по оска североисток-југозапад на подолгата страна.

ДЕТАЛИ ЗА ЗГРАДАТА

Локација: ул. „Новопланирана“ бр.8, Општина Аеродром
Станбен простор: 8.451 m2
Деловен простор: 1.200 m2
Вкупен број на станови 113 станови
Паркинг места: 127
Рок на завршување: Септември 2018

ПАРКИНГ ПРОСТОР

Доколку живеете во урбана населба, во денешно време, една од најважните работи за која треба да размислите доколку планирате да живеете во стан е просторот за паркинг. Уличниот паркинг во атрактивна зона може да биде вистински кошмар и токму затоа нашите објекти се обезбедени со сигурен подземен паркинг на повеќе нивоа.

 

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

Деловно – станбениот објект Business Homes совршено се вклопува во природното окружување на една од најубавите скопски населби при тоа оставајќи впечаток на моќ и елеганција уште на прв поглед благодарение на модерниот дизајн и претходните два објекта: Luxury Homes и Living Large и веќе испробаните и добро познати материјали со врвен квалитет со кој Elena Luka Home работи години наназад. Исклучителната посветеност на нашата компанија како инвеститор се огледува во примената на квалитетната градба во склад со Европските стандарди, но и комфорот на кој нашата компанија обрна посебно внимание, овој пат и со деловен простор кој плени со својата пространост и убавина како и неговото уредување со зелени кровови и површини уште од самата улица.

Деловниот дел од комплексот го сочинуваат локали сместени на прво ниво во модерната зграда Business Homes со вкупна квадратура од 1.200m2. Сите содржини се внимателно осмислени и конципирани на начин на кој ќе одговорат на потребите на сите корисници. Во согласност со потребите карактеристични за модерните и современи градежни објекти, планирани се:

  • Супермаркети и специјализирани продавници за производи за широка потрошувачка
  • Продажни простори на познатите светски брендови
  • Угостителски и услужни објекти
  • Спа и велнес центар
  • Канцеларии
  • Банки
Address: Novoplanirana br. 8
City:
Zip: 1000
Country: Macedonia (FYROM)
Property Id : 111
Price: Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP
Property Size: 8,451 m2
Property Lot Size: 1,200 m2
Structure Type: Brick
Floors No: 10
gas heat
basketball court
gym
back yard
sprinklers
washer and dryer
laundry
private space
storage
BUSINESS HOMES - KAT 1
BUSINESS HOMES - KAT 1
BUSINESS HOME - KAT 1
BUSINESS HOMES - KAT 2
BUSINESS HOMES - KAT 2
BUSINESS HOME - KAT 2
BUSINESS HOMES - KAT 3
BUSINESS HOMES - KAT 3
BUSINESS HOME - KAT 3

Compare properties

Similar Listings

new offer

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP
БИСИ ДООЕЛ, започнува со новиот проект на ТОП локација во најубавата населба во Скопје. Во Тафталиџе 1, во центарот [more]
БИСИ ДООЕЛ, започнува со новиот проект на ТОП локација во најубавата населба во Скопје. Во Тафталиџе 1, во центарот [more]
8,000 m2full info
In construction

TWINS BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
5,067 m2full info

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP
Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и хармонија. Светски тренд [more]
Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и хармонија. Светски тренд [more]

ELENA LUKA HOME

Construction buildings
+389 2 3103 816
+389 71 346 194
contact@elenalukahome.com

Contact Me