Submit Property
click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

$ 0 to $ 10,000

More Search Options

$ 0 to $ 1,500,000

More Search Options
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

$ 0 to $ 1,500,000

More Search Options
we found 0 results
Your search results

Apartment in TWINS B2V1 ■ 699 sqf

Rate $ 576 / 15 years / $ 9.450 DP
ul. 1694/1, ,
add to favorites
1373
hot offer

Other units in TWINS BUILDING INFO

Apartment in TWINS B2V1 ■ 818 sqf
Apartment in TWINS B2V1 ■ 818 sqf
Rate $ 660 / 15 years / $ 11289 DP
Category: ,
Rooms: 2,
Baths: 1,
Size: 76 m2

Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација станува свесна за својата моќ, вложува и создава како во својот живот, така и во својата животна средина.

Во денешно време треба да поседувате силен  дух за да можете да го живеете животот по свои правила, а во денешната урбана џунгла, ставот е сè. Ставот е TWINS!

Вкупнa квадратура: 65 m2
(59 m2 + 6 m2)

Дневна соба / трпезарија 19.65 m2
Кујна 5.55 m2
Спална соба 9.59 m2
Детска соба 11.07 m2
Бања 4.01 m2
Тоалет 1.63 m2
Влезен хол 3.20 m2
Ходник 4.69 m2
Тераса 6.45 m2

Станбена единица

004 – 010 – 016 – 022 – 028

Ориентација Ориентација

Address: ul. 1694/1
City:
Zip: 1000
Country: Macedonia (FYROM)
Property Id : 19246
Price: Rate $ 576 / 15 years / $ 9.450 DP
Property Size: 65 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Structure Type: Brick
Floors No: 1
front yard
balcony
doorman
private space
Apartmant 4
size: 65 m2
rooms: 3
baths: 2
price: $ 73,450
Apartmant 4

Compare properties

Similar Listings

Apartment in TWINS B2V1 ■ 818 sqf

Rate $ 660 / 15 years / $ 11289 DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација [more]
21 76 m2full info
hot offer

TIP A Kompleks VETRILO

Monthly $ 440 / Loan 10 years + $ 8.890 DP
Големата загаденост, секојдневниот стрес влијаат луѓето се повеќе да сакаат да живеат подалеку од градската гужва, [more]
Големата загаденост, секојдневниот стрес влијаат луѓето се повеќе да сакаат да живеат подалеку од градската гужва, [more]
32.5 120 m2full info
new offer

TOP SELLER Apartment in BUSINESS HOMES

Rate $ 595 / Loan 10 years / $ 8.864 DP
BUSINESS HOMES – perfect solutions for investment in Apartment. TOP SELLER – КАТ 6-9 – BUSINESS HOMES – [more]
BUSINESS HOMES – perfect solutions for investment in Apartment. TOP SELLER – КАТ 6-9 – BUSINESS HOMES – [more]
22 64 m2full info

ELENA LUKA HOME

Construction buildings
+389 2 3103 816
+389 71 346 194
contact@elenalukahome.com

Contact Me