Submit Property
click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

$ 0 to $ 10,000

More Search Options

$ 0 to $ 1,500,000

More Search Options
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

$ 0 to $ 1,500,000

More Search Options
we found 0 results

Properties List – All Properties

Compare properties

new offer

GA 05 – BUILDING INFO

Rate from $ 289 / Loan 5-10 years / $ 6.950 DP
Млади сте, скоро вработени и сакате свое мирно катче да го надополни вашето секојдневие. Урбаната џунгла станува сѐ [more]
Млади сте, скоро вработени и сакате свое мирно катче да го надополни вашето секојдневие. Урбаната џунгла станува сѐ [more]

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP
Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и хармонија. Светски тренд [more]
Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и хармонија. Светски тренд [more]

KASARNA 3 BUILDING INFO

Rate $ 198 / Loan: 5-15 years / 15% DP
Изградба на станбена зграда со 48 станбени единици распоредени на 6 катови, деловен простор во приземје и капацитет [more]
Изградба на станбена зграда со 48 станбени единици распоредени на 6 катови, деловен простор во приземје и капацитет [more]