Submit Property
click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

$ 0 to $ 10,000

More Search Options

$ 0 to $ 1,500,000

More Search Options
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

$ 0 to $ 1,500,000

More Search Options
we found 0 results
Your search results

Demo Property Template 4

in , 

Големата загаденост, секојдневниот стрес влијаат луѓето се повеќе да сакаат да живеат подалеку од градската гужва, во чиста еколошка средина, и со тоа да го заштитат сопственото здравје, кое е најголемиот луксуз денес. Мирот и хармонијата се бесценети! Дополнително цените по станбен квадрат се многу пониски надвор од централното градско јадро што е мотив плус семејствата сериозно да размислуваат за дом во природа. А, ако домот е оддалечен само 6,5 км од центарот на Скопје, во незагадена средина, тогаш семејната приказна може да започне.

Documents
add to favorites
Property Id :

Amenities and Features

Your Agent

Demo Property Template 4

Demo Property Template 4


Contact Me

Property Views