Submit Property
click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

$ 0 to $ 10,000

More Search Options

$ 0 to $ 1,500,000

More Search Options
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

$ 0 to $ 1,500,000

More Search Options
we found 0 results
Your search results

Demo Property Template 3

|   bedrooms  | bathrooms | sq. ft. 

add to favorites

Големата загаденост, секојдневниот стрес влијаат луѓето се повеќе да сакаат да живеат подалеку од градската гужва, во чиста еколошка средина, и со тоа да го заштитат сопственото здравје, кое е најголемиот луксуз денес. Мирот и хармонијата се бесценети! Дополнително цените по станбен квадрат се многу пониски надвор од централното градско јадро што е мотив плус семејствата сериозно да размислуваат за дом во природа. А, ако домот е оддалечен само 6,5 км од центарот на Скопје, во незагадена средина, тогаш семејната приказна може да започне.

Documents

General Information

Property Id :

Demo Property Template 3

Demo Property Template 3

Skype:
Phone:
Mobile:
Email:

Contact Me