Submit Property
Your search results

GOLDEN ART

Constructor | info@goldenart.mk

About Me

Не е случаен изборот на Golden Art за име на компанијата. За нас, градежништвото претставува еден посебен тип на уметност, уметност чија цел е да ги надмине очекувањата на клиентот и да понуди безбедност, квалитет, функционалност и естетика во еден краен продукт кој ќе го издржи временскиот тест.

Задоволството на клиентот е наша најголема мотивација, па затоа, нашата репутација ја градиме со квалитет и посветеност во изградбата, истовремено нудејќи ги најиновативните решенија за сѐ што Вам Ви е потребно, од проектна документација и ентериерно обликување, до изведба на најсложените објекти во секторот високоградба.

10 години работиме со љубов и максимална посветеност. 10 години ги градиме Вашите домови од соништата.

Contact Me

Compare properties

My Listings

new offer

GA 05 – BUILDING INFO

Rate from $ 289 / Loan 5-10 years / $ 6.950 DP
Млади сте, скоро вработени и сакате свое мирно катче да го надополни вашето секојдневие. Урбаната џунгла станува сѐ [more]
Млади сте, скоро вработени и сакате свое мирно катче да го надополни вашето секојдневие. Урбаната џунгла станува сѐ [more]